(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aanbouw Groningen

Voor een bouwbedrijf in Groningen gespecialiseerd in aanbouw gaat u naar Zetstra. Al meer dan 100 jaar bouwt Zetstra Bouwbedrijf ruimtes aan, zoals serres, dakkapellen, bijkeukens of garages. Dit doen we voor zowel particulieren als instellingen en bedrijven in Groningen en omstreken. Wij werken met vakbekwame medewerkers die van elke aanbouwklus een succes maken.

Vergroot uw leefruimte in Groningen met een aanbouw

Wilt u meer ruimte, maar is verhuizen geen optie? Met aanbouw kunt u meer ruimte creëren. Dit vergroot uw wooncomfort en de waarde van uw woning. Bij taxatie wordt tenslotte gekeken naar het aantal vierkante meter.

Voorafgaand aan de klus worden uw wensen en eisen in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt een ontwerp gemaakt en wordt een duidelijk plan van aanpak opgesteld. Zetstra Bouwbedrijf zorgt ervoor dat de werkzaamheden continu worden uitgevoerd volgens dit plan zodat het gewenste resultaat op efficiënte wijze wordt gerealiseerd. Dit kan alleen door te werken met vakbekwaam personeel, de juiste materialen en apparatuur. Op deze manier leveren we continue kwaliteit.    

Zetstra Bouwbedrijf voor aanbouw en meer in Groningen

Een ruimte aanbouwen kan niet zomaar, hier heeft u vergunningen voor nodig. Naast vergunningen zal u een ontwerp moeten (laten) maken en bouwmaterialen en apparatuur moeten regelen. Zetstra Bouwbedrijf kan dit allemaal voor u regelen. Wij zijn dus niet alleen in te schakelen voor de uitvoering, wij regelen ook andere zaken die bij de aanbouw komen kijken. U kunt bij Zetstra Bouwbedrijf nabij Groningen rekenen op complete service.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!