(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw

Werken aan een nieuwbouwproject is een intense en spannende onderneming. Daarom is het van belang te werken met een professionele en betrouwbare aannemer. Zetstra Bouwbedrijf is uw partner in deze. Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis weten we ieder nieuwbouwproject tot een goed einde te brengen. Naast kwaliteit kunt u rekenen op service en advies. Wij denken met u mee en nemen, indien gewenst, het complete project van u over. Wij regelen alles van A tot Z, zodat u zich bezig kunt voorbereiden met de verhuizing.

Goede communicatie voor een perfect eindresultaat

Zetstra Bouwbedrijf houdt zich vooral bezig met de bouw van vrijstaande woningen. Omdat we al een eeuw in het bouwvak zitten, weten we dat er veel komt kijken bij het bouwen van een woning. Om het gewenste resultaat op te leveren blijven we overleggen, samenwerken en duidelijke afspraken maken. Alleen op deze manier kunnen we voldoen aan de eisen van de klant, kunnen we efficiënt werken en kwaliteit leveren.

Wilt u weten wat Zetstra Bouwbedrijf kan betekenen voor uw nieuwbouwproject? Neem vooral contact op met onze medewerkers. Zij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in.

nieuwbouw
nieuwbouw woningnieuwbouw pand