(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Over Zetstra Bouwbedrijf Groningen - Zetstra Bouwbedrijf Enumatil

Bouwbedrijf Groningen (Zetstra Bouwbedrijf Enumatil) zit al ruim 100 jaar in het vak. We zeggen dan ook vaak dat het bouwen ons in de genen zit. Al deze jaren staat kwaliteit en een goede, langdurige relatie met de klant voorop. Bouwbedrijf Groningen bedient zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Zo werken wij onder andere voor gemeenten en scholen, maar ook voor verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren.

Ruim een eeuw ervaring bij Bouwbedrijf Groningen

Ondanks dat Zetstra Bouwbedrijf Groningen (Enumatil) al een eeuw meedraait, blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We investeren continu in nieuwe machines, materialen en gereedschappen om ons werkproces te verbeteren. Niet alleen om efficiënter te kunnen werken, maar ook om de kwaliteit te verbeteren.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Kwaliteit wordt niet alleen gerealiseerd door te werken met de beste materialen en apparatuur, maar ook door te werken met de beste mensen. Bouwbedrijf Groningen werkt met vakbekwaam personeel. Wij zijn dan ook trots op onze mensen.

Kiest u voor Bouwbedrijf Groningen? Dan kiest u voor ervaring, vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid, een goede prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit. U vindt Zetstra Bouwbedrijf Groningen in Enumatil, centraal gelegen tussen Leek, Roden, Zuidhorn en Groningen.