(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Onze diensten

Zetstra Bouwbedrijf Groningen is ruim een eeuw werkzaam in de bouw. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we veelzijdig inzetbaar. Wij voeren de volgende werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen:

Waar u ons ook voor inschakelt, u kunt rekenen op kwaliteit en service. Wij stemmen ieder project af op uw wensen en eisen, en houden rekening met uw budget.

Bouwbedrijf Groningen, van bouwaanvraag tot afwerking

Is er sprake van een nieuwbouw- of verbouwproject? Dit kunt u volledig door Bouwbedrijf Groningen laten regelen, van bouwaanvraag tot afwerking. U kunt er ook voor kiezen om alleen een een deel van het project aan ons uit te besteden. U bepaalt wat u door ons laat doen en welke werkzaamheden u zelf uitvoert.

Gaat u het bouwproject zelf verzorgen of laat u dit (deels) doen door een andere partij? Ook dan zijn we u graag van dienst. Zo kunt u ons ook inschakelen voor het leveren van bouwmaterialen. Denk hierbij aan materialen als naaldhout, hardhout, zand, cement, betonijzer, ijzerwaren, verf, deuren en isolatieglas.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Groningen kan betekenen voor uw bouwproject? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers via de contactpagina.

diensten bouwbedrijf zetstra
onderhoud bouwbedrijf zetstra renovatie bouwbedrijf zetstra
uitbouw via bouwbedrijf zetstra verbouw bouwbedrijf zetstra