(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kozijnen Groningen

Als u nieuwe kozijnen in Groningen wilt aanschaffen en laten plaatsen door een professioneel bedrijf, dan bent u van harte welkom bij Zetstra Bouwbedrijf. Wij kunnen u een keur aan mooie kozijnen in Groningen bieden. Als ervaren houtbewerker kunnen wij het vervaardigen van de kozijnen in Groningen in eigen beheer houden, waardoor wij u aantrekkelijke prijzen kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij op deze wijze ook altijd de hoogwaardige kwaliteit van de kozijnen waarborgen.

Niet alleen voor nieuwe kozijnen in Groningen

Zetstra Bouwbedrijf is niet alleen het juiste adres wanneer u interesse heeft in nieuwe kozijnen in Groningen. Wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u juist zoekt naar een betrouwbare partij voor het onderhoud van uw kozijnen in Groningen. Vastgoedonderhoud behoort tot onze brede dienstverlening. Wij bieden onze service aan zowel particulieren als bedrijven aan, waardoor wij al veel grote en kleinere klanten naar volle tevredenheid van dienst zijn geweest. Uiteraard horen wij graag wat uw ideeën zijn over uw kozijnen in Groningen, zodat wij onze dienstverlening uitstekend kunnen aanpassen op uw verwachtingen.

Interesse?

Wilt u uw kozijnen in Groningen laten vervangen door nieuwe exemplaren of heeft u interesse in professioneel onderhoud? Wij zijn u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@zetstra.nl of door te bellen naar 0594-503590. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen wanneer u dit wenst. Uiteraard zijn wij er ook om u te adviseren en te informeren over de kozijnen in Groningen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!