(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aanbouw Haren

Overweegt u een aanbouw aan uw woning of uw bedrijfspand dan bent u natuurlijk op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf aan wie u deze opdracht met een gerust hart kunt overlaten. Bouwbedrijf Zetstra is zo’n bedrijf. Wij zijn al vele jaren actief in de regio Groningen en staan voor u klaar om uw opdracht snel en naar volle tevredenheid uit te voeren. Leg uw wensen aan ons voor en wij gaan voor u aan de slag om van uw aanbouw Haren iets moois te maken.

Een aanbouw aan uw woning is een gegarandeerde waardevermeerdering

Wanneer u een aanbouw aan uw woning wilt laten bouwen dan verzekert u zichzelf daarmee van een waardestijging van uw woning. Een werkruimte voor uw bedrijf aan huis of een extra ruimte voor het ontvangen van gasten. Of wat dacht u van een ruime serre om van het mooie weer te genieten ook als het nog te koud is om buiten in de tuin te zitten. Kortom, vele opties zijn mogelijk voor het realiseren van een aanbouw Haren.

Realiseer uw aanbouw samen met Bouwbedrijf Zetstra

Bouwbedrijf Zetstra staat voor u klaar om uw plannen voor het realiseren van een aanbouw voor u uit te voeren. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 – 50 35 90. Stuurt u liever een e-mail waarin u ons uw plannen voorlegt, dan kunt u deze sturen naar info@zetstra.nl . Wij zullen ons best doen om op korte termijn op uw bericht te reageren.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!