(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer Groningen - Zetstra Bouwbedrijf

Zetstra Bouwbedrijf is uw aannemer voor bouwprojecten in Groningen en omstreken. Wij zitten een eeuw in het vak en hebben ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Wij zijn als aannemer in te schakelen door particulieren, bedrijven en instellingen. Zo hebben wij klussen uitgevoerd voor onder andere scholen, verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE’s in Groningen en omstreken.

Zetstra Groningen denkt als aannemer altijd met u mee

Een bouwproject wordt niet zomaar opgezet. Dit kost tijd en energie, en vereist de nodige kennis en ervaring. Zetstra Bouwbedrijf heeft ruim honderd jaar ervaring als aannemer en is een grote speler op de markt. Wij werken met vakbekwaam personeel en moderne apparatuur en materialen. Alleen zo kan Zetstra als aannemer ieder bouwproject in en om Groningen tot een goed einde brengen. U kunt bij ons dan ook rekenen op kwaliteit.

Uit ervaring weten we dat een goed project valt of staat met communicatie. Daarom begint ieder project met een gesprek en een duidelijk plan. Een projectplan gebaseerd op uw wensen en eisen, aangevuld met onze adviezen. U kunt er zelf voor kiezen om het complete project uit handen te geven of alleen bepaalde onderdelen. Ook kunnen we alleen materialen leveren als u zelf aan de slag wilt.

Zetstra: Uw aannemer in Groningen

Zetstra is een professionele en betrouwbare aannemer en ondersteunt ook u graag bij uw bouwproject. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem vooral contact op. Onze medewerkers in Groningen staan voor u klaar, vanaf de eerst aanvraag tot de oplevering.

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!