(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemer Grootegast

De aannemer van Grootegast is een betrouwbare partij als het gaat om het uitvoeren van grote verbouwingsklussen. Heeft u een huis of een bedrijfspand dat een grondige metamorfose nodig heeft dan is aannemer Grootegast de aangewezen partij om deze klus aan uit te besteden. Al uw plannen worden uitgebreid besproken en doorgenomen en wij zullen er alles aan doen om uw wensen zo goed mogelijk naar concrete plannen te vertalen. Want wensen op papier is nog geen uitgevoerde renovatie. Wij denken graag met u mee over oplossingen.

Aannemer Grootegast is uw partner bij uw verbouwing

De verbouwing van uw huis, die al jaren in de planning zit maar die er tot nu toe nog niet van is gekomen is een uitdaging voor aannemer Grootegast. Wij komen graag bij u thuis om te bekijken wat u precies wilt. Wie weet komen we samen tot andere inzichten en kunnen we de plannen bijstellen om tot een nog beter eindresultaat te komen. De kennis en expertise van de aannemers van Grootegast kan daarbij zeer goed van pas komen.

Altijd vrijblijvend advies en offerte

Overweegt u een verbouwing of heeft u nieuwbouwplannen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee om uw plannen tot uitvoering te laten komen. Uw huis wordt het paleisje waar u altijd al van hebt gedroomd. Een mooie dakkapel, een aanbouw waardoor u meer ruimte en licht in huis krijgt, het kan allemaal. Overleg uw plannen en zie wat er mogelijk is.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!