(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemersbedrijf Groningen

Voor een ervaren aannemersbedrijf in Groningen gaat u naar Zetstra Bouwbedrijf.  Zetstra Bouwbedrijf is als aannemersbedrijf in te schakelen door particulieren, bedrijven en instellingen in onder andere Groningen. Ook u zijn we graag van dienst!

Voor een ervaren aannemersbedrijf nabij Groningen

Ervaring heeft Zetstra Bouwbedrijf te Groningen genoeg, wij zitten al een eeuw in het vak! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie, en hebben verschillende soorten projecten uitgevoerd voor onder andere scholen, verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE’s.

U begint niet zomaar met een bouwproject. Dit kost tijd, energie en vraagt natuurlijk om de nodige kennis en ervaring. Die laatste twee heeft Zetstra Bouwbedrijf zeker in huis, aangezien wij al een eeuw fungeren als aannemer voor verschillende klanten in Groningen.

Kwaliteit en service bij Zetstra Aannemersbedrijf Groningen

Wij werken met ervaren vakmannen, duurzame materialen en de juiste apparatuur. Dit draagt bij aan de kwaliteit die we leveren. Een bouwproject valt of staat echter met goede communicatie. Voorafgaand aan de klus gaan we met u om tafel en bespreken we uw wensen, eisen en uw budget. We vullen dit aan met deskundige adviezen en schrijven vervolgens een plan. Tijdens het proces blijven we met u in gesprek, om de voortgang te bespreken en om er zeker van te zijn dat we nog steeds op één lijn zitten.

Wilt u weten wat Zetstra Bouwbedrijf voor uw project in Groningen kan betekenen als aannemersbedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!