(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouw aannemer Groningen

Als u een bouw aannemer in Groningen wilt inschakelen, dan gaat u uiteraard op zoek naar de partij die u de beste garanties kan bieden. We hebben het dan op de eerste plaats natuurlijk over de beste garanties op het gebied van kwaliteit, maar ook de tarieven moeten aangenaam zijn. Daarnaast is het wel gewenst dat u kunt rekenen op een vriendelijke service van de bouw aannemer in Groningen. Kortom, als u een bouw aannemer in Groningen nodig heeft, dan wilt u de beste partij van de provincie inschakelen.

Uw betrouwbare bouw aannemer in Groningen

Zetstra Bouwbedrijf is de bouw aannemer in Groningen die u zoekt. Wij bieden u een zeer complete en zeer vriendelijke service en kunnen u de garantie bieden dat het eindresultaat van duurzame kwaliteit is. Daarnaast staan wij garant voor de aangename tarieven die wij rekenen voor de werkzaamheden die wij als uw bouw aannemer in Groningen bieden. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen en eisen, zodat wij een eindresultaat kunnen neerzetten dat perfect bij u past. Uiteraard kunnen wij u alles vertellen over de kwaliteiten en mogelijkheden die wij u als bouw aannemer in Groningen te bieden hebben.

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en persoonlijk advies. Bel dan naar 0594-503590 of stuur een mail naar info@zetstra.nl. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard kunt u bovenstaande contactgegevens ook gebruiken om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor onze werkzaamheden als bouw aannemer in Groningen. Wij stellen deze graag voor u op.

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!