(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouw Groningen

Voor een bouwspecialist in Groningen bent u aan het juiste adres bij Zetstra Bouwbedrijf. Al meer dan honderd jaar verzorgen we bouw projecten voor particulieren, bedrijven en instellingen, veelal gevestigd in Groningen en omstreken.

Zetstra Groningen voor al uw bouw klussen

Zetstra Bouwbedrijf uit Enumatil is in te schakelen voor grote en kleine bouw projecten in Groningen en omstreken. Wat u ook gerealiseerd wilt hebben, wij maken het mogelijk. Schakelt u ons in voor uw bouw project? Dan kunt u rekenen op kwaliteit, service en duidelijk communicatie. Wij vernemen graag wat uw wensen en eisen zijn, en vullen deze aan met ons deskundig advies. Wij komen met oplossingen die passen bij uw wensen en die passen binnen uw budget.

Hét bouwbedrijf voor al uw bouw projecten in Groningen en omstreken

Als ervaren bouwbedrijf kan Zetstra wordt ingezet voor verschillende bouwklussen. Zo kunt u ons inschakelen voor verbouwings-, nieuwbouw, onderhouds- en restauratiewerkzaamheden:

Verbouwen


Als u wilt verbouwen is Zetstra Bouwbedrijf uw partner. Wij kunnen complete verbouwprojecten realiseren, maar kunnen ook alleen bepaalde onderdelen voor u uit handen nemen.

Nieuwbouw


Nieuwbouwprojecten zijn grote projecten die de nodige ervaring en deskundigheid vereisen. Zetstra Bouwbedrijf kan u hier bij helpen. Ook hier kan u de volledige klus uit handen geven of alleen bepaalde onderdelen.

Onderhoud


Onderhoud is nodig om uw pand in goede conditie te houden. Zetstra Bouwbedrijf nabij Groningen is in te huren voor eenmalig of periodiek onderhoud.

Restauratie


Zetstra Bouwbedrijf restaureert al jaren panden en woningen. Hierbij houden we de karakteristieke elementen in originele staat.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!