(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Een goed adres voor een bouwbedrijf Bedum

Zetstra Bouwbedrijf Enumatil BV is al een eeuw een begrip in en rond Groningen. Voor een bouwbedrijf in Bedum hoef je dan ook niet verder te zoeken. Wij zijn een full service bouwbedrijf en leveren een compleet pakket aan diensten op het gebied van bouwen. Denk hierbij aan verbouw, onderhoud, aanbouw, nieuwbouw, restauratie, utiliteitsbouw, kozijnen, houtbewerking, woningbeveiliging en vastgoedonderhoud. Heb je schade door een aardbeving? Ook dit kunnen wij vakkundig repareren. Particulier of zakelijk, wij klaren de klus gedegen.

Bouwbedrijf Bedum: voornaamste doel kwaliteit leveren

Wat wij ook voor je mogen doen, je kunt rekenen op kwaliteit en service. Jij bent de klant en wij stemmen ieder project af op jouw verwachtingen. Wij denken met je mee en kunnen helpen bij de juiste keuzes binnen je budget. Ons bouwbedrijf beschikt over een breed assortiment bouwmaterialen, zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop. We hebben niet alleen de bouwmaterialen in huis, maar ook de nodige kennis van deze materialen. Ook op dat gebied kunnen wij je advies en suggesties geven. Ons hoofddoel is jou als klant de beste kwaliteit leveren. Dat bereiken we met de modernste technieken en gedegen vakmanschap dat al 100 jaar meegaat in en rond Groningen.

Neem contact met ons op voor informatie

Heb je bouwplannen of wil je al beginnen met de bouw? Heb je vragen of wil je een offerte of andere informatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0594 – 503590 of mailen via info@zetstra.nl. Bouwbedrijf Zetstra gaat graag voor je aan de slag.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!