(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Groningen-Zetstra Bouwbedrijf

Zetstra Bouwbedrijf is een veelzijdig bouwbedrijf met ruim honderd jaar ervaring in het vak. Wij verzorgen bouwprojecten voor particulieren, bedrijven en instellingen in en rondom Groningen.

Hét bouwbedrijf voor al uw bouwprojecten in Groningen en omstreken

U kunt Zetstra Bouwbedrijf nabij Groningen inschakelen voor verschillende werkzaamheden. Zo verzorgen we verbouwingen, nieuwbouwprojecten, onderhoudswerkzaamheden en restauratieklussen. Ook voor reparatie van aardbevingsschade kunt u bij ons terecht.

Verbouwen

Wilt u uw woning of pand uitbreiden of wilt u een nieuwe badkamer of keuken? Zetstra Bouwbedrijf verzorgt grote en kleine bouwprojecten in Groningen en omstreken. Onze specialisten kijken met u naar de mogelijkheden en dragen oplossingen aan die aansluiten op uw wensen en die passen binnen uw budget.
 

Nieuwbouw

Zetstra Bouwbedrijf is een ervaren aannemer voor nieuwbouwprojecten. Wij kunnen het complete project uit handen nemen, maar ook alleen bepaalde onderdelen.
 

Onderhoud

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw woning of pand in goede staat blijft en het zijn waarde behoudt. Zetstra Bouwbedrijf nabij Groningen voert professioneel onderhoud uit en draagt zo bij aan een lange levensduur van uw woning of pand.
 

Restauratie en renovatie

Raakt uw woning of bedrijfspand in verval of wilt u het weer upgraden? Zetstra Bouwbedrijf kan het pand restaureren en zo terug brengen naar de originele staat. Dit doen onze specialisten grondig, zonder het karakter van het pand aan te tasten.

Waar u Zetstra Bouwbedrijf ook voor inhuurt, u kunt rekenen op kwaliteit en service. Wij werken met ervaren medewerkers, moderne apparatuur en de beste materialen. Wilt u weten wat Zetstra Bouwbedrijf voor uw project kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Bevingsschade

Ook voor herstel van bevingsschade kunt u bij Zetstra Bouwbedrijf terecht. We hebben ruime ervaring op dit gebied. Samen met u zoeken we naar een zo goed mogelijk herstel van de
schade.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!