(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Haren

Zoekt u een bouwbedrijf uit de omgeving van Haren? Zetstra Bouwbedrijf is een begrip in de regio Haren en wij helpen u graag bij het uitvoeren van uw klus. Zetstra Bouwbedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring en we zijn gespecialiseerd in onder meer verbouw, onderhoud, aanbouw, nieuwbouw, restauratie, utiliteitsbouw, kozijnen en houtbewerking.

Niet alleen voor grote opdrachten kunt u bij ons terecht. Ook voor kleinere klussen kunt u contact met ons opnemen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Al onze medewerkers zijn professionals en beschikken een uitstekende vakkennis, waardoor iedere klus een uitstekend eindresultaat heeft.

Diensten

Zoals aangegeven kunt u bij Zetstra Bouwbedrijf terecht voor uiteenlopende zaken. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw huis laten bouwen en zoekt u een bouwbedrijf die dit droomhuis kan realiseren? Of bent u bezig met een nieuw bedrijfspand en zoekt u een bouwbedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze vakmensen zijn verder gespecialiseerd in realiseren van een aanbouw. Met een aanbouw kunt u een bedrijfspand of huis eenvoudig uitbreiden. Voor een verbouwing van een complete woning of alleen de badkamer of keuken zijn wij ook uw bouwbedrijf. Dit geldt evenzeer voor het renoveren van een woning, badkamer of keuken.

Offerte en contact

Voor het opmaken van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Heeft u vragen over de diensten die wij aanbieden? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!