(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Winsum

Voor een bouwbedrijf in Winsum bent u aan het juiste adres bij Zetstra Bouwbedrijf. Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf dat u op verschillende manieren kan helpen bij uw bouwklus in Winsum. Al ruim honderd jaar bedienen wij particulieren, bedrijven en instellingen in het noorden van Nederland, waaronder Winsum.

Een veelzijdig bouwbedrijf voor al uw bouwprojecten in Winsum en omstreken

Zetstra Bouwbedrijf nabij Winsum kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo zijn onze specialisten in te schakelen voor verbouwingen, nieuwbouwprojecten, onderhoudswerkzaamheden en restauratieklussen. Ook voor het herstel van aardbevingsschade bent u bij ons aan het juiste adres.

Verbouwen

Wilt u uw woning of pand uitbreiden of wilt u een nieuwe badkamer of keuken? Zetstra Bouwbedrijf voert grote en kleine bouwprojecten uit als u uw woning of pand in Winsum wilt uitbreiden. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden die aansluiten op uw wensen en die passen binnen uw budget.

Nieuwbouw

Zetstra Bouwbedrijf is een aannemer voor nieuwbouwprojecten. Wij kunnen het complete project op ons nemen, maar ook alleen bepaalde onderdelen.

Onderhoud

Uw woning of pand in Winsum blijft alleen in goede staat als er met regelmaat onderhoud wordt uitgevoerd. Ook hiervoor kunt u Zetstra Bouwbedrijf inschakelen.

Restauratie en renovatie

Als uw woning of bedrijfspand na verloop van tijd in verval raakt brengt Zetstra Bouwbedrijf deze op professionele wijze terug naar de originele staat. 

Voor welk type klus u Zetstra Bouwbedrijf ook inhuurt, u kunt altijd rekenen op kwaliteit, deskundigheid, nauwkeurigheid en service. 

 

 

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!