(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwkundig onderhoud

Het uitvoeren van bouwkundig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is een klus die u niet zomaar aan de eerste de beste uitbesteedt. Het onderhoud moet goed en deugdelijk worden uitgevoed zodat het pand weer jarenlang zonder zorgen kan worden gebruikt. Daarom schakelt u natuurlijk bij voorkeur een professioneel bedrijf in voor het uitvoeren van dit bouwkundig onderhoud. Bouwbedrijf Zetstra is zo’n bedrijf, uw aangewezen partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden.

Plan tijdig uw bouwkundig onderhoud

Het plannen van bouwkundig onderhoud wordt maar al te vaak te lang uitgesteld. De kosten, de tijdsinvestering en de overlast zijn vaak argumenten om het onderhoud op de lange baan te schuiven. Maar realiseer u dat hoe langer u het bouwkundig onderhoud uitstelt, hoe hoger de kosten kunnen oplopen en hoe groter de kans dat er problemen in het pand ontstaan zoals onnodig hoge energielasten of lekkages. Daarom is het goed om een betrouwbaar bouwbedrijf in te schakelen om het onderhoud aan uw pand uit te voeren. Ook voor periodiek onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is  Zetstra Bouwbedrijf uiteraard beschikbaar. Wij kunnen samen met u een meerjaren onderhoudsplan opstellen.

Maak vandaag nog de afspraak voor het onderhoud aan uw pand

Bouwbedrijf Zetstra staat voor u klaar om het onderhoud aan uw pand voor u uit te voeren. Voor alle soorten bouwkundig onderhoud kunt u bij ons terecht. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de door u gewenste werkzaamheden. U kunt een e-mailbericht sturen naar info@zetstra.nl of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer  0594 – 50 35 90.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!