(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Houtbouw Groningen

Met ruim 100 jaar aan ervaring is Zetstra Bouwbedrijf met afstand de eerste keuze voor onder andere houtbouw Groningen. Meer dan een eeuw ervaring, groot vakmanschap, zorg voor kwaliteit, oog voor duurzaamheid, een nauwkeurige prijs-kwaliteitverhouding en professionele flexibiliteit is bouwbedrijf Zetstra een garantie voor een tevreden klant. Wij staan namelijk voor iedereen paraat, voor particulieren en ondernemers. Ook als u zelf de verbouwing wenst uit te voeren of door een andere partij kunnen wij u met advies en het leveren van de geschikte materialen van dienst zijn. Wat uw wensen op bouwgebied ook zijn, met Bouwbedrijf Zetstra zet u altijd een stap voorwaarts.

Investeren en ontwikkelen van houwbouw Groningen

Dat we al meer dan 100 honderd jaar in het vak zitten, danken we aan het feit dat we voortdurend investeren en ontwikkelen. We behouden een goede relatie met onze klanten omdat we onze kwaliteit en vakmanschap alsmaar verbeteren. We werken dan ook steevast met nieuwe machines en materialen, zodat we altijd voldoen aan de wensen van vandaag én van de toekomst. Nieuwe machines en materialen zijn echter pas waardevol wanneer ons personeel dat ook is. Daarom hebben wij de beste vakmannen in dienst die u een goed product leveren en waar wij Zetstra Bouwbedrijf trots op kunnen zijn.

Contact bouwbedrijf Groningen

Wat u ook wilt laten bouwen of verbouwen, groot of klein, privé of zakelijk: wij staan voor u klaar om u te adviseren. U kunt ons telefonisch (0594 50 35 90) of per e-mail (info@zetstra.nl) contacteren, uiteraard kunt u ons ook via het contactformulier op onze website benaderen. Zetstra Bouwbedrijf zet graag het beste beentje voor u voor. 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!