(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Houtrenovatie Groningen

Woont u in een authentiek pand dan heeft u ongetwijfeld nog van die mooie ouderwetse kozijnen en deuren. Natuurlijk vragen die meer onderhoud dan kunststof en in de loop der tijd treedt slijtage en zichtbare achterstand in onderhoud op als u er niets aan laat doen. Maar de houten onderdelen van uw woning maken het pand wel uniek. U kunt overwegen om deuren en kozijnen door kunststof te laten vervangen, maar u moet zich afvragen of u uw pand daarmee niet te kort doet. Houtrenovatie Groningen kan u hierover adviseren zodat u een weloverwogen keuze  kunt maken.

Kies voor betrouwbare houtrenovatie Groningen

Constateert u dat er schade is ontstaan aan uw houten kozijnen en deuren? Dan wordt het tijd om de vakmensen van Bouwbedrijf Zetstra in te schakelen. Wij hebben inmiddels ruim 100 jaar ervaring met diverse bouwklussen, waaronder ook houtrenovatie. Wij kunnen u dan ook goed en deskundig adviseren over de beste manier van renoveren. Wij gebruiken hiervoor uiteraard alleen de beste materialen zodat de renovatie u weer voor jaren onderhoudsvrij laat wonen in uw huis.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte voor houtrenovatie Groningen

Wilt u meer weten over de renovatie van het houtwerk in uw woning? Wij adviseren u graag. U kunt het contactformulier op de website invullen en wij maken een afspraak om bij u langs te komen. Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen, dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0594 – 503590.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!