(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw Groningen

Voor een specialist in nieuwbouw gaat u naar Zetstra Bouwbedrijf Groningen. Wij zitten ruim een eeuw in het vak en hebben veel ervaring met nieuwbouw. U kunt als klant dan ook rekenen op kwaliteit, service en heldere communicatie.

Laat Bouwbedrijf Zetstra in Groningen uw nieuwbouw project regelen

Een nieuwbouw project heeft veel voeten in de aarde. Er moet veel geregeld worden en alles moet perfect op elkaar worden afgestemd om het project vlekkeloos te laten verlopen. Wilt u dit laten regelen door een professional? Zetstra Bouwbedrijf is een ervaren en betrouwbare aannemer en heeft nieuwbouw projecten uitgevoerd voor verschillende klanten in Groningen en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Wij kunnen het complete project uit handen nemen. Uiteraard blijven we met u overleggen, om ervoor te zorgen dat een woning of pand wordt opgeleverd dat voldoet aan uw wensen en eisen. U kunt er echter ook voor kiezen om alleen bepaalde onderdelen te laten regelen door onze specialisten. We voeren het project uit zoals u wilt!

Dankzij een eeuw ervaring maakt Zetstra Groningen van ieder nieuwbouw project een succes

Zetstra Bouwbedrijf bouwt vooral vrijstaande woningen, dit is echt ons vakgebied. Dit doen we dan ook al ruim een eeuw. Dankzij onze ervaring weten we precies wat nodig is en kunnen we uw nieuwbouw project optimaal voorbereiden. Een nieuwbouw project valt of staat namelijk met een goede voorbereiding.

Wilt u Zetstra Bouwbedrijf inschakelen voor uw nieuwbouw project in of nabij Groningen? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Dan weet u meteen wat u kunt verwachten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!