(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Nieuwbouw Leek

Heeft u interesse in nieuwbouw in Leek? Dan is het vanzelfsprekend dat u zich eerst gaat oriënteren. Dit heeft niet alleen betrekking op de nieuwbouw in Leek zelf, op het gebied van ontwerp en indeling bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook op de uitvoerende partij. Er zijn veel ondernemingen die voor u klaar kunnen staan, maar u wilt natuurlijk kiezen voor de onderneming die u de beste kwaliteit van de nieuwbouw in Leek kan bieden tegen de beste prijs. Deze uiterst voordelige prijs-kwaliteitverhouding kunt u gegarandeerd vinden bij Zetstra Bouwbedrijf. 

Altijd uw professionele partner voor nieuwbouw in Leek

Voor uw nieuwbouw in Leek kunnen wij u een zeer complete dienstverlening bieden, van de schetstafel tot aan de oplevering. Wij staan voor het hele project met betrekking tot de nieuwbouw in Leek voor u klaar, zodat u ook maar met één enkel aanspreekpunt te maken heeft. Dit houdt de communicatielijnen kort en helder, zoals dat ook hoort. Hierdoor kunnen wij u altijd een service op maat bieden die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen betreffende de nieuwbouw in Leek. 

Contact Bouwbedrijf Groningen voor nieuwbouw Leek

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor de gewenste nieuwbouw in Leek. U kunt uw wensen en eisen met ons bespreken, zodat wij een scherpe prijsopgave voor u kunnen maken. Wilt u eerst precies weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van nieuwbouw in Leek? Wij informeren en adviseren u natuurlijk op vrijblijvende basis. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0594-503590 of te mailen naar info@zetstra.nl

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!