(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Renovatiebouw Groningen

Voor een goede renovatiebouw Groningen contacteert u Zetstra Bouwbedrijf. Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring met het bouwen, het verbouwen en het verstrekken van bouwadviezen. Al meer dan 100 jaar is Zetstra Bouwbedrijf actief in Groningen en in die lange periode hebben we veel gebouwd, verbouwd en vooral ook veel gerenoveerd.

Renovatie en restauratie

Groningen kent veel mooie, historische panden die echter intensief en zorgvuldig onderhouden moeten worden. Zetstra Bouwbedrijf heeft daarvoor veel kundige vakmensen in dienst die een historisch pand met geavanceerde bouwtechnieken de karakteristieke waarde kan laten behouden. Soms verkeren panden in een dusdanige slechte staat dat een grondige restauratie nodig is. Zetstra Bouwbedrijf beschikt ook hiervoor over de nodige kennis en expertise om een pand volledig onder handen te nemen. Op duurzame en professionele wijze wordt het pand vernieuwd, terwijl het historische karakter bewaard blijft. Zetstra Bouwbedrijf is dus ook voor renoveren en restaureren de beste keuze.

Voor alle panden

Natuurlijk renoveren wij niet enkel historische panden, maar alle woningen of zakelijke panden. Hierdoor ziet uw pand er fraaier en verzorgder uit, maar bovenal blijft uw pand op die manier aan de veiligheidsnormen voldoen. Dit is dus ook erg belangrijk voor uw eigen veiligheid en uw gezondheid. Als u uw pand wenst te renoveren of twijfelt of dit wellicht noodzakelijk is, schroomt u zich niet ons te contacteren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0594 50 35 90, per e-mail kunt u ons bereiken op info@zetstra.nl. Vanzelfsprekend kunt u ons ook via het contactformulier op de website (www.bouwbedrijfgroningen.nl) bereiken.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!