(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Restauratie woning Groningen

Wilt u uw woning restaureren en bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het laten renoveren van uw woning? Graag stellen wij u aan ons voor. Zetstra Bouwbedrijf is een bouwbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Ondanks het feit dat we al meer dan 100 jaar bestaan is innovatie belangrijk. We blijven investeren in machines, gereedschappen en materialen om u als klant beter te kunnen helpen.

Bij het restaureren van een historisch pand of een pand met een waarde die voor de eigenaar bijzonder is, is het belangrijk dat het karakter van het pand uiteindelijk bewaard blijft. Door ons vakmanschap kunnen wij hier voor zorgen. Wij hebben de expertise in huis om uw woning te restaureren en er tevens voor te zorgen dat u kunt profiteren van hedendaags comfort.

Van ontwerp tot oplevering

Wij kunnen het restaureren van uw woning van begin tot eind voor u organiseren. Van ontwerp tot oplevering. Als eerst bespreken we uw wensen en op basis daarvan maken we een offerte. Indien u akkoord gaat met de offerte gaan we aan de slag met de plannen. U wordt zoals u mag verwachten altijd bij ieder proces betrokken. Uiteindelijk gaat het om uw tevredenheid. Topkwaliteit voeren wij in elk geval hoog in het vaandel en dat is ook wat u van ons bedrijf mag verwachten.

Offerte en contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen met 0594 50 35 90. Mailen mag ook: info@zetstra.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!