(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Uitbouw Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf voor uw uitbouw Groningen? Zetstra Bouwbedrijf staat klaar voor al uw wensen. Ons bedrijf bestaat al meer dan 100 honderd jaar en daarmee tonen we aan dat ons streven naar klanttevredenheid in successen uitmondt. Niet alleen steken we de handen uit de mouwen als er gebouwd of verbouwd wordt, ook voorzien wij u op verschillende terreinen van nuttige en vaak onontbeerlijke adviezen. Wat uw bouwplannen ook inhouden, Zetstra Bouwbedrijf denkt graag met u mij en staat met veel genoegen voor u klaar.

Belangrijk bij uitbouw

U wilt graag uw woning of bedrijfsruimte verruimen door uitbouw als u meer ruimte nodig heeft, maar ook als u het pand wilt verkopen. Het is dan van groot belang dat u dit op een efficiënte en duurzame manier laat doen. Zetstra Bouwbedrijf heeft vaak met dit bijltje gehakt en biedt u hierbij graag de helpende hand. Vanzelfsprekend is een goed ontwerp van de aanbouw belangrijk, net als de materialen, bouwduur en het bijbehorende budget. Het is echter ook belangrijk dat u over de juiste vergunning beschikt alvorens u uitbouw mag plaatsen. Zetstra Bouwbedrijf heeft met al deze zaken een ruime ervaring en staat u op dat punt graag bij.

Onze gegevens

Voor meer informatie staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 50 35 90. U kunt ons ook per e-mail bereiken, het e-mailadres luidt info@zetstra.nl. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om ons via het contactformulier op onze website te benaderen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!