(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Utiliteitsbouw Groningen

Zetstra Bouwbedrijf is uw ervaren partner wanneer u zoekt naar een specialist in utiliteitsbouw in Groningen. Wij staan voor u klaar met een breed pakket aan mogelijkheden. Wanneer u kiest voor onze dienstverlening voor utiliteitsbouw in Groningen, dan bent u verzekerd van een vakkundige en professionele aanpak. Wij bespreken uw wensen en eisen betreffende de utiliteitsbouw in Groningen met u en vertalen dit naar een ontwerp op maat. Uiteraard kunnen wij altijd vooraf aan een project een vrijblijvende offerte opstellen, zodat u nooit voor vervelende verrassingen tijdens of na de bouw komt te staan.

Uw professional in utiliteitsbouw in Groningen

Wij hebben een jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw in Groningen. Wilt u een school, een fabriek of bijvoorbeeld een loods laten bouwen die aan al uw wensen, behoeften en eisen voldoet? Wij denken graag met u mee over het ontwerp en houden voortdurend rekening met wat u van het eindresultaat verwacht. Wij behoren tot de weinige bedrijven waar de klant nog echt koning is, ook wanneer het gaat om utiliteitsbouw in Groningen. De mogelijkheden zijn dan ook vrijwel onbeperkt en wij kunnen altijd oplossingen aandragen die u aanspreken.

Neem contact met ons op

Gaat uw aandacht uit naar de utiliteitsbouw in Groningen en bent u nog op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner? Zetstra Bouwbedrijf is zeker een goede partij op het gebied van utiliteitsbouw in Groningen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een offerte. Bel naar 0594-503590 of verstuur een mail aan info@zetstra.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!