(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Vastgoedonderhoud Groningen

Voor vastgoedonderhoud in Groningen wilt u uiteraard gebruik maken van de dienstverlening van een professional. Goed onderhoud is van groot belang. Wanneer een pand goed onderhouden wordt, dan kunt u niet alleen veel kosten besparen op grote reparaties die niet zo groot hadden hoeven zijn, maar u zorgt met professioneel vastgoedonderhoud in Groningen uiteraard ook voor een hogere pandwaarde. Voor periodiek vastgoedonderhoud in Groningen bent u welkom bij Zetstra Bouwbedrijf.

Een brede service in vastgoedonderhoud in Groningen

Wij bieden u de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van vastgoedonderhoud in Groningen. Wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, dan staan wij graag voor u klaar. Hierbij valt te denken aan het vervangen of herstellen van onder meer dakgoten, dakkapellen, kozijnen en ramen. Bij vastgoedonderhoud in Groningen hoort ook het vernieuwen van de dakbedekking, de garagedeuren en bijvoorbeeld het vervangen of plaatsen van schuifpuien. Als ervaren bouwbedrijf maken wij een combinatie tussen vastgoedonderhoud in Groningen en bouwwerkzaamheden ter verbetering van het pand. Indien nodig kunnen wij ons ook richten op inbraakveiligheid.

Uw partner in vastgoedonderhoud in Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw vastgoedonderhoud in Groningen, dan kunt u altijd een beroep doen op onze brede kwaliteiten. Uiteraard vertellen wij u graag meer  over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vastgoedonderhoud in Groningen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0594-503590 of stuur een mail naar info@zetstra.nl. Wij zijn u graag van dienst, ook wanneer u interesse heeft in een vrijblijvende offerte.

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!