(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Verbouw Groningen

Bent u op zoek naar een specialist in verbouw in Groningen? Zetstra Bouwbedrijf is u graag van dienst als u bijvoorbeeld uw woning wil uitbreiden met een sfeervolle serre of wanneer u uw oude badkamer of keuken wilt vernieuwen. Wat u ook wil verbouwen in huis of in uw bedrijfspand, wij staan voor u klaar.

Voor verschillende verbouw klussen in en om Groningen

Zetstra Bouwbedrijf heeft ruim een eeuw ervaring met verbouwprojecten en is in te schakelen voor zowel kleine als grote verbouwklussen. Wij werken voor particulieren, instellingen en bedrijven. Zo hebben we projecten gedaan voor scholen, verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE’s in Groningen en omstreken.

Om onze klanten optimale kwaliteit te kunnen bieden werken we alleen met ervaren en vakkundige medewerkers. Tevens werkt Zetstra Bouwbedrijf met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Zo zijn we altijd op verschillende verbouw klussen.

Advies en ondersteuning bij uw verbouw project Groningen

U kunt niet zomaar gaan verbouwen. Voor een uitbouw heeft u bijvoorbeeld een vergunning nodig. Daarnaast moet u een bouwplan hebben, beschikken over de juiste materialen en u zult een begroting moeten maken. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Ook de voorbereidingen kan Zetstra Bouwbedrijf voor u regelen. Wij kunnen het complete project uit handen nemen, maar ook alleen bepaalde onderdelen. Zo doet u wat u zelf wilt doen en de rest laat u aan ons over.

Wilt u weten wat Zetstra Bouwbedrijf kan betekenen voor uw verbouw project in Groningen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!