(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Woningbeveiliging Groningen

Voor optimale woningbeveiliging in Groningen bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Zetstra. Als bouwbedrijf leveren wij vele woningen op en zodoende houden wij ons meer en meer bezig met de beveiliging van deze. Inmiddels hebben we vele woningen in Groningen voorzien van  woningbeveiliging en ook u zijn we graag van dienst.

Oplossingen op maat voor woningbeveiliging in Groningen

U wilt uw kostbare spullen in huis natuurlijk optimaal beschermen. Dat begint met een goed dekkende inboedelverzekering, maar eindigt hier zeker niet mee. Dit voorkomt tenslotte niet dat inbrekers uw huis binnendringen. Heeft u wel eens gedacht aan woningbeveiliging en inbraakpreventie? Beide zijn enorm belangrijk en zijn te plaatsen door Bouwbedrijf Zetstra. Zowel in nieuwe als bestaande woningen.

Voorafgaand aan het plaatsen van woningbeveiliging en/of inbraakpreventie kijken onze specialisten naar uw specifieke woonsituatie in Groningen. Op basis hiervan wordt in overleg met u bepaald wat er nodig is. Wij stellen een duidelijk beveiligingsplan op inclusief prijsopgave, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

De specialist in woningbeveiliging en inbraakpreventie in Groningen

Woningbeveiliging bestaat uit meerdere onderdelen. Zo brengen we optimaal hang- en sluitwerk aan, en goede verlichting. Zowel binnen- als buitenverlichting schikt inbrekers vaak af. Wij kunnen dan ook een verlichtingsplan opstellen dat 100% is afgestemd op uw woning in Groningen.

Naast woningbeveiliging brengt Bouwbedrijf Zetstra ook inbraakpreventie aan. Het is van belang om  woningbeveiliging en inbraakpreventie goed op elkaar af te stemmen, omdat u bij calamiteiten uw woning in Groningen veilig en snel moet kunnen verlaten.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!